16 mei, 2023

De IJsselsteinse VVD zoekt een stagiair met hart voor de stad.

De IJsselsteinse VVD-fractie werkt iedere dag met betrokkenheid en passie aan het IJsselstein van vandaag en morgen. Onze fractie, bestaande uit raads- en commissieleden, zoekt een stagiair om mee te bouwen aan onze stad. Kom jij erbij?

 

Wat ga je doen?

De VVD bruist van de ideeën om problemen in de stad op te lossen  en kansen te zien en te grijpen. Als stagiair verbind je de leerdoelen uit jouw eigen opleiding aan de visie van de VVD, je analyseert, werkt je idee verder uit en legt het klaar voor politieke besluitvorming. Je bent alert op actueel nieuws in de stad en maakt dat onderdeel van je stage. Zo kan je een echte bijdrage leveren aan de IJsselsteinse politiek!

Er bestaan bijna geen stages die meer afwisselend zijn. Je krijgt de kans veel te leren in een partij met meerdere jonge mensen met passie voor politiek.

 

Profiel

  • Middelbare scholier/mbo-student/hbo-student/wo-student
  • Interesse in politiek
  • Initiatiefrijk
  • Leergierig

 

Solliciteren

Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Bas van Rooijen via vvdijss@gmail.com of via instagram b_van_rooijen. Liever direct solliciteren? Stuur dan je CV en korte motivatiebrief (maximaal 1 A4) naar de fractiesecretaris via vvdijss@gmail.com.

 

Wil je ook meedoen
IJsselstein mooier en sterker te maken?