Commissielid

Commissielid

Woordvoerder 

Edwin (1974) is in 2001 komen wonen in IJsselstein, in de mooie wijk Zenderpark. Hier woont hij met veel plezier met zijn gezin. In het dagelijks leven is hij werkzaam als Private banker, waar hij in contact komt met particulieren en ondernemers, waarmee hij graag hun financiële zaken bespreekt en probeert te komen tot passende oplossingen.

Edwin ervaart IJsselstein als een mooie woonomgeving, het heeft een gezellige binnenstad met een goede mix van winkels en horeca. In IJsselstein zijn mooie ondernemers gevestigd en er heerst een mooi verenigingsleven. IJsselstein heeft veel voorzieningen als zelfstandige gemeente. Mooie diverse wijken en met woningen voor iedereen. De historische binnenstad is een mooie trekpleister voor jong en oud. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd die jong en oud aanspreken, denk aan festiviteiten op het Podium, die wat hem betreft behouden blijven.

Interessante onderwerpen waar Edwin zich mee wil bezighouden en wat zijn aandacht trekt is de woningbouw, energietransitie, bereikbaarheid, gezond ondernemersklimaat en natuurlijk de financiën met het op een gezonde begroting
Edwin vindt het belangrijk dat er genoeg betaalbare woningen moeten zijn voor alle leeftijdsgroepen, hij wil zich inzetten om de doorstroom en woningbouw te stimuleren.
Wil graag meedenken om procedures voor vergunningsaanvragen voor bv splitsing van huizen makkelijker te maken.
M.b.t. tot de energietransitie meedenken met de inwoners van IJsselstein aan mogelijkheden voor verduurzamen van woningen en dit ook stimuleren en betaalbaar maken. Het is belangrijk om de inwoners hierover goed te informeren.
Naast dit alles wil Edwin wil zich inzetten voor lage lasten voor iedereen.

Personalia van Edwin Tuenter

Geboortedatum

13-03-1974

Partijervaring

2022 - Heden Comissielid
2021-2022 Fractie-Assistent

Nevenfuncties

Geen

Woont in IJsselstein sinds

2001

Click en bekijk

Wil je ook meedoen
IJsselstein mooier en sterker te maken?