Onze mensen

Feddo Hartelust

Fractievoorzitter Gemeenteraadslid

Algemene zaken, Veiligheid & Openbare orde, Toezicht & Handhaving, Economische Zaken, Dienstverlening, Bestuurlijke vernieuwing, Samenwerkingspartners, IJsselstein in de regio, Vergunningverlening, Kunst & Cultuur, Participatie, Wijkbewust werken & Bibliotheek.

Feddo Hartelust

Bas van Rooijen

Vicefractievoorzitter Gemeenteraadslid

Wonen, Verkeer & Mobiliteit, Parkeren, Ruimtelijke ordening, Vergunningverlening Wonen & Bouwen, Hondenbeleid, Beheer en Onderhoud gebouwen & Omgevingswet

Bas van Rooijen

Tom Zoethout

Gemeenteraadslid

Duurzaamheid en Milieu, Openbare Ruimte en Groen, Stadsmarketing, Vergunningverlening Milieu, Recreatie en Toerisme & Afval, reiniging en riolering.

Tom Zoethout

Luuk Nagtegaal

Gemeenteraadslid

Financiën, Subsidieverstrekking, WMO, Vrijwilligersbeleid, Jeugd, Integratie, Opvang statushouders, Woonopgave specifieke doelgroepen & Wijkbewust werken.

Luuk Nagtegaal

Edwin Tuenter

Edwin Tuenter

Marc Soeteman

Commissielid

Welzijn, WerkwIJSS, Participatie banen, GGD, Onderwijs & Sport.

Marc Soeteman

Kees Duijvelaar

Digitale informatievoorziening

Kees Duijvelaar

Economische Zaken, Zorg, Participatiewet sociaal domein, Maatschappelijke opvang en beschermd wonen, Volksgezondheid, Stichting Pulse, Stichting WerkwIJSS.

Eveline Schell

Wil je ook meedoen
IJsselstein mooier en sterker te maken?