• In IJsselstein moet iedereen zichzelf kunnen zijn. Je moet je overal in de stad kunnen uiten zoals je bent. Discriminatie of geweld tegen wie dan ook pakken we hard aan.
  • De VVD IJsselstein is vóór het plaatsen van (mobiele) camera’s op plekken waar veelvuldig overlast of criminele activiteiten plaatsvinden.
  • In de avonduren voelt het onveilig om naar Nieuwegein te fietsen. We gaan daarom in gesprek met de gemeente Nieuwegein en maken concrete afspraken om de toegangswegen veiliger te maken.

Zorgen voor veiligheid is wat de VVD betreft een kerntaak van de gemeente. Het is belangrijk dat je je veilig voelt in de buurt, stad en thuis. Alleen als je je veilig voelt, kun je genieten van je vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Om de veiligheid te garanderen in de stad, is het noodzakelijk dat eenieder zijn of haar verantwoordelijkheid daarin pakt. De IJsselsteinse agenten en boa’s verdienen onze volledige steun wanneer zij zich inzetten voor de veiligheid in onze stad. We verwachten ook dat IJsselsteiners zelf de verantwoordelijkheid nemen om een veilige leefomgeving te creëren. Een veilige stad maken we samen.

Wil je ook meedoen
IJsselstein mooier en sterker te maken?